Goedkope vliegtickets vergelijken

In de luchtvaart geldt: 200 vliegtuigstoelen, 100 verschillende ticketprijzen. De kunst is om het goedkoopste vliegticket te vinden. Weet je inmiddels de beste trucjes om goedkope vliegtickets te vinden? Vergelijk dan op deze pagina de prijzen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen en aanbieders.

Top 3 goedkoopste vliegtickets

1. WTC.nl – World Ticket Center (tip)
World Ticket Center heeft door hun scherpe inkoopbeleid de mogelijkheid om vliegtickets voor zeer lage prijzen aan te bieden. WTC heeft daarnaast regelmatig interessante aanbiedingen en het is mogelijk je vliegticket met een hotelkamer, camper- of autohuur te combineren.

2. Vliegtickets.nl
Op de website Vliegtickets.nl kun je net als bij veel van de bovenstaande aanbieders vliegtickets vergelijken. Dat je je Air Miles kunt inwisselen bij Vliegtickets.nl is echter een groot verschil met de andere sites.

3. TUI
Bij TUI boek je voordelige losse vliegtickets naar ruim 60 bestemmingen wereldwijd (waaronder Aruba, Bonaire, Curacao, Miami, Orlando en bestemmingen rond de Middellandse Zee). Boek je een vliegticket naar Aruba, Bonaire of Curaçao, dan vlieg je bij TUI met de nieuwe Boeing 787 Dreamliner.

Andere aanbieders met goedkope vliegtickets

Skyscanner
Deze vergelijkingssite toont vliegtickets van luchtvaartmaatschappijen naar de hele wereld. Voor zowel prijsvechters, lijndiensten als lastminutes ben je bij Skyscanner aan het juiste adres.

Expedia.nl
Soms loont het om een zogenaamde pakketreis te boeken waarbij je zowel een vliegticket als hotel in één keer boekt. Ook als je geen gebruik maakt van dat hotel.

TunaFish backpackvliegtickets
Ga je backpacken? Neem dan eens een kijkje op de website van TunaFish. Zij bieden vliegtickets speciaal voor backpackers aan.